Початок жовтня в керівництві Покровської громади називають остаточним етапом ремонтування автошляхів. Зараз закінчуються роботи на вулиці Краснолиманська в Родинському, вже відремонтована вулиця Прокоф’єва та інші в Покровську, відновлено покриття «мирноградського мосту» тощо. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

«Хочу нагадати усім, як декілька місяців тому ми анонсували масштабні зміни на наших дорогах. Нам повірила лише маленька частина населення. Але пройшло літо, і сьогодні ми бачимо, що зміни відбулися», – зазначив Олексій Стебель.

За його словами, в цьому році ще буде відремонтовано шляхопровід «Східний». Також є шанси дочекатися ремонту вулиці Володимирська.

«Думаємо, що ще встигнемо відремонтувати поза планом вулицю Володимирська від ринку «Лазурний» до зупинки «Лазурит». У нас є зекономлені кошти, які ми туди плануємо направити», – повідомив Олексій Стебель.

Після Володимирської, якщо буде дозволяти погода, можливий ремонт дорожнього покриття на вулиці Затишна.

«Є ще проспект Шахтобудівників, який ми хочемо також пройти установкою УЯР, для того щоб зберегти асфальтне покриття взимку. Тому що наступного літа ми там не будемо мати дороги, якщо щось не зробимо сьогодні», – додає Олексій Стебель.

Читайте також: У Покровську оновили зливовки, на деяких ділянках триває ремонт

Щодо найгірших покровських доріг: вулиць Шмідта та Шосейна – для кожної вже давно готові проекти їх реконструкції.

«Бюджет громади не в змозі цього виконати. Ми делегували свої повноваження, але не знаємо, буде чи не буде ремонт. Плануємо, що Шосейна буде відремонтована в цьому році. І нам так обіцяють. Щодо Шмідта я не можу так впевнено казати. Але побачимо», – каже Олексій Стебель.

На цей рік вже виконано запланований обсяг ремонтів у громаді, включно із відсипкою асфальтною крихтою сільських доріг. Зараз йде робота над програмою соціально-економічного розвитку громади на наступний рік, до якої закладають ремонтування доріг. Його обсяг буде залежати від надходжень в міській бюджет.

Детальніше про відновлення доріг у Покровській громаді – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося про ремонт дороги між населеними пунктами Удачне та Сергіївка Удачненської ТГ.