У Покровській громаді триває ремонт зливової каналізації, вже оновлені кілька ділянок. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Масштабні роботи з прочистки, ремонту та заміни зливової каналізацій виконують робітники КП «Покровськводоканал».

Вже виконані роботи з повним відновленням дощоприймачів, лотків, дощових колодязів та запущено в роботу дві ділянки зливові каналізації в Родинському та дві – на вулиці Європейська в Покровську.

«На даний час ми вже побачили результат після дощу, зливова каналізація працює, вода уходить у каналізаційну мережу, що надає можливість мешканцям зручно переміщуватись містом у період негоди», – зазначив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

За його словами, несправність зливової каналізації є розповсюдженою проблемою в місті, адже протягом останніх десятиліть у Покровську такі роботи не проводились.

Наразі ведеться заміна ще трьох ділянок зливової каналізації. Зокрема, до кінця тижня мають завершитися роботи на вулиці Маршала Москаленка, після чого дорожники вкладатимуть асфальт.

Директор КП  «Покровськводоканал» Руслан Ліннік зазначив, що комунальники постійно будуть чистити зливовки, щоб не допустити підтоплень проїжджої частини.

Докладніше про ремонт зливової каналізації – в сюжеті ТК «Орбіта».