У мікрорайоні «Південний» Покровська комунальники та співробітники ДСНС приступили до тимчасового перекриття покрівлі 5-поверхівки, що найбільше постраждала від обстрілу 3 березня. Про це повідомив начальник житлово-комунального відділу Данил Проскуренко.

За його словами, внаслідок обстрілу було пошкоджено 1,5 тисячі квадратних метрів шиферного покриття на цьому будинку. Обстеження показало, що покрівлі потрібен капітальний ремонт – для цього розробляється проєктно-кошторисна документація.

Читайте також: Стала відома доля покрівлі будинку в мікрорайоні «Південний», пошкодженої внаслідок обстрілу

«Виконання капітального ремонту даху – досить тривалий процес. Аби уберегти квартири від опадів, було вирішено тимчасово закрити покрівлю ізолятивним матеріалом. Вчора зусиллями ЖКВ було підвезено необхідний матеріал (тарпаулін, бруси та дошки), що знаходився в матрезерві міста. Із залученням співробітників ДСНС та спецтехніки рятувальників роботи тривають безпосередньо на висоті п’ятого поверху», – розповів Данил Проскуренко.

Передбачається, що сьогодні буде «закрито» 500 метрів від загальної площі пошкоджень, або два під’їзди.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 3 березня близько 6:30 росіяни вдарили ракетою «Іскандер-М» по мікрорайону Покровська, були поранені троє людей. Внаслідок обстрілу пошкоджено котельню, 20 багатоквартирних та 6 приватних будинків, 2 заклади освіти, підземний газогін та каналізаційний колектор.