Наступного місяця планують відкрити два магазини мережі АТБ на Донеччині: у Покровську та Добропіллі. Про це журналістам ТК «Орбіта» повідомив начальник управління з кооперативних комунікацій корпорації АТБ Сергій Демченко.

«Поки що орієнтовно: десь 2 листопада планується відкриття магазину в місті Добропілля і орієнтовно 11 листопада – в Покровську. Ми, безумовно, й самі скучили за нашими людьми. Але за тієї ситуації, яка є на сьогодні, ми не можемо ризикувати життям покупців і співробітників, адже Донецькій регіон залишається вкрай небезпечним», – повідомив Сергій Демченко.

АТБ повертається на Донеччину після 14 місяців перерви. У серпні 2022 року компанія тимчасово призупинила роботу магазинів у регіоні. До 24 лютого їх налічувалось 57, близько половини росіяни пошкодили обстрілами. До того ж, існувала проблема з логістикою. І ось корпорація поступово відновлює діяльність на звільнених та відносно мирних територіях.

Скоріш за все, масштабного урочистого відкриття магазинів не буде – для безпеки покупців та співробітників.

Орієнтовний графік роботи: з 8 до 18 години. Відкривати магазини в інших містах Донецької області корпорація поки не планує.

Раніше повідомлялося про плани мережі АТБ повернутися на Донеччину: компанія оголосила про прийом співробітників.