Найбільша українська мережа супермаркетів «АТБ» планує відкриття кількох магазинів на Донеччині. Про це повідомив прессекретар мережі супермаркетів «АТБ» Сергій Демченко Східному Варіанту.

«У планах компанії є відкриття магазинів у Покровську та Добропіллі. Але на зараз це питання ще проробляється. Поки що конкретної інформації надати не можемо», – повідомив Демченко.

Раніше у соцмережах почалося обговорення можливості повернення мережі «АТБ» на Донеччину. Причиною стала поява на українських майданчиках пошуку роботи інформації про набір співробітників до «АТБ» у Покровську та Добропіллі.

Нагадаємо, у 2022 році через загострення бойових дій у Донецькій області мережа «АТБ» тимчасово призупинила діяльність магазинів у регіоні.

«У зв’язку із стрімким загостренням військової ситуації у Донецькій області, компанія «АТБ-маркет» тимчасово призупиняє діяльність магазинів торговельної мережі «АТБ» у регіоні, пояснили тоді в компанії. Таке рішення обумовлене високими ризиками небезпеки життю та здоров’ю відвідувачів та співробітників магазинів, суттєвими труднощами з безперебійним постачанням продуктів харчування та товарів першої необхідності, а також введенням у області особливого режиму руху транспорту на час дії воєнного стану».