У Селидовому з кожним днем залишається все менше мешканців і все менше неушкодженого майна та будівель. На місці чергового російського обстрілу, який стався вночі на 18 лютого, побувала знімальна група ТК «Орбіта».

Чоловіки лагодять будинок, який зазнав руйнувань внаслідок обстрілу.

«Паркан, гараж постраждали, покрівля. У будинку штукатурка посипалась, стеля просіла. Будинок старий, звісно, але... І вікно одне – кватирка вилетіла», – розповідає Максим.

Пошкоджений будинок знаходиться поруч з місцем влучання ракети. Тут в ніч 18 лютого не було нікого.

«Була пряме влучання в загальноосвітню школу в місті Селидове. Два снаряди С-300. У результаті влучання було займання, пожежники його ліквідували», – розповів заступник начальника Селидівської МВА Олександр Боярінцев.

Внаслідок обстрілу також зазнали пошкоджень 6 приватних будинків, постраждала будівля басейну.

У першу добу після прильотів мешканцям роздали будівельні матеріали для ліквідації наслідків обстрілу.

«Гуманітарним штабом міської військової адміністрації була надана допомога листами OSB та тарпауліном. На теперішній час люди здійснюють евакуацію: самостійно, звертаються до контакт-центру за допомогою – багато звернень щодо евакуації з міста», – каже Олександр Боярінцев.

Селидівська міська лікарня не працює після нещодавнього прямого влучання ракети. Зараз розглядається можливість прийому пацієнтів по іншим локаціям.

Місцеве комунальне підприємство працює в штатному режимі. Централізовано опалюються будинки лише одного мікрорайону.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв що в Селидовому внаслідок обстрілу 18 лютого зруйновано школу. Крім цього, вночі на 15 лютого в місті пошкоджені 12 багатоповерхівок, спортивний та релігійний заклади. Ще раніше, вночі з 13 на 14 лютого, росіяни поцілили в багатоповерхівку та лікарню в Селидовому – загинуло троє та було поранено 12 людей.