У Гродівській громаді та Селидовому внаслідок російський обстрілів зруйновані школи. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін у звіті про оперативну ситуацію в області станом на ранок 18 лютого.

«У Селидовому зруйновано школу, пошкоджено 6 приватних будинків. У Гродівській громаді зруйновано школу в Малинівці», – повідомив очільник Донеччини.

У Покровському районі також пошкоджено 2 будинки і заклад культури в Желанному Очеретинської громади. У Курахівській громаді пошкоджено 2 багатоповерхівки в Гострому, 4 приватні будинки у Веселому Гаю, тричі обстріляний приватний сектор Курахового.

У Волноваському районі в Новоукраїнці Вугледарської громади пошкоджено господарчу споруду.

У Краматорському районі 2 людини загинули і 2 поранені в Краматорську, також зруйновано 2 будинки і пошкоджено ще 23. У Слов'янську внаслідок обстрілу пошкоджено школу. У Лиманській громаді обстріляні Торське і Зарічне.

У Бахмутському районі в Сіверську пошкоджено будинок. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Федорівка і Васюківка.

«Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 37 осіб, у тому числі 5 дітей», – повідомляє Вадим Філашкін.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі росіяни знову обстріляли Селидівську громаду.