Пожовкле листя, густі ранкові тумани та менше сонця – таку картину за вікном все частіше спостерігають мешканці Покровська. А яку погоду прогнозують синоптики на тижні з 23 до 29 жовтня, дізнаєтесь з прогнозу, який ми підготували на основі даних сайту METEOPROG.COM.

У понеділок, 23 жовтня, максимальна температура в Покровську вдень становитиме не зовсім осінніх +23°С, вночі стовпчик термометра показував +11°С. Весь день буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків, 6-7 м/с.

Вівторок, 24 жовтня. Температура уночі +13°С, удень повітря прогріється до +16°С. Протягом дня буде мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 5-6 м/с.

Ніч середи, 25 жовтня, буде найхолоднішою цього тижня - стовпчик термометра не підніметься вище +8°С, та й удень на нас очікують максимальні +13°С. Протягом дня буде похмуро, але без опадів. Дощ синоптики прогнозують увечері з імовірність 80%. Вітер змінних напрямків, з 2 м/с посилиться до вечора до 6 м/с.

У четвер, 26 жовтня, вночі на нас чекають +9°С, протягом темної пори доби - дощ, який припиниться вдень. Стовпчик термометра не піднімиться вище +12°С. Протягом дня очікується похмура погода. Дощ знову почнеться ввечері з імовірністю 50% і йтиме всю ніч. Південно-східний вітер з 8 м/с заспокоїться до вечора до 4 м/с.

П’ятниця, 27 жовтня, буде похмурою. Дощ припиниться до ранку, але ймовірність повторних накрапань збережеться протягом дня на рівні 20-40%. Повітря прогріється до +14°С в денні часи, вночі термометри покажуть +12°С. Вітер змінних напрямків, 3-6 м/с.

У суботу, 28 жовтня, стовпчик термометра з +9°С вночі підніметься до +20°С удень. Доба буде похмурою, протягом дня ймовірність дощу становитиме 30-60%. Вітер змінюватиме напрямок, з 3 м/с вранці посилиться до 8 м/с.

Неділя, 29 жовтня, вдень порадує +17°С, хоча вночі стовпчики термометрів показуватимуть +10°С. При мінливій хмарності протягом дня ймовірність опадів складе 20-40%. Вітер змінних напрямків, 2-5 м/с.

Як бачимо, середньодобової температури +8 градусів протягом трьох днів поспіль ще не буде. А це означає, що й централізованого опалення – теж. Проте раніше ми повідомляли, де в Покровську вже запрацювали котельні.

Тож поки, якщо треба, гріємось самотужки, та не забуваємо про правила пожежної безпеки.