Фахівці інтернет-провайдера «Альтаїр» проводять аварійно-відновлювальні роботи. Про це повідомляється на сайті провайдера.

«Інформуємо вас про тимчасові складнощі в роботі нашої мережі. У зв'язку з погодними умовами, що супроводжуються обривами магістральних ліній та стрибками напруги, частина обладнання вийшла з ладу», – йдеться в повідомленні для абонентів Покровського району.

Зазначається, що команда майстрів та інженерів активно працює над відновленням зв'язку, але через складність ситуації неможливо точно визначити терміни відновлення доступу до послуг.

«Просимо вибачення за тимчасові незручності. Ми робимо все можливе для відновлення нормальної роботи мережі. Дякую за ваше терпіння та розуміння», – зазначають у «Альтаїрі».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровському районі зафіксовані масові знеструмлення через обледеніння електромереж та дерев. Енегретики працюють над усуненням аварійних ситуацій, але відновлювальним роботам заважає погода.

Також повідомлялося, що сьогодні вранці стався масштабний збій в мережі «Київстар»: багато абонентів досі не мають доступу до мобільного зв’язку та інтернету.