Протягом доби рятувальники Донеччини ліквідували 24 пожежі, 5 з яких виникли внаслідок обстрілів. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

Повідомляється, що 20 вересня ворог обстріляв один з ринків Покровська, внаслідок чого виникло загоряння покрівлі. Рятувальники 51 державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу на площі 30 квадратних метрів.

У Мирнограді ворог поцілив по приватному сектору, внаслідок чого сталося займання житлових будинків та господарчих споруд. На виклик прибули вогнеборці 52 ДПРЧ, але через повторний обстріл місця робіт та загрозу життю вони були змушені призупинити гасіння пожежі.

«Крім того, загалом за минулу добу рятувальники ліквідували 14 пожеж на відкритій території. Вогнем знищено понад 16 га сухої трави, очерету та сміття», – повідомляють у ДСНС.

Раніше повідомляв, що минулої доби окупанти 5 разів обстріляли Покровськ, зокрема вдарили по автомобілю рятувальників, які поверталися з гасіння пожежі.