Ворог продовжує хаотично обстрілювати місто Покровськ. Минулої доби окупанти завдали ударів FPV-дронами по рятувальникам та об’єкту телекомунікації – повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Повідомляється, що минула доба розпочалась із влучання в приватні об’єкти торгівлі на одному з ринків Покровська. Пожежа, яка виникла внаслідок обстрілу, знищила дерев’яні покрівлі площею 30 м².

О 12:41 зафіксовано влучання ворожого дрона в районі телевежі на вулиці Захисників України.

О 16:55 російська війська влучили в приватну забудову Покровська, без постраждалих.

Увечері ціллю ворожого дрона став службовий автомобіль ДСНС. Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Донецькій області, окупанти обстріляли рятувальників, які поверталися з гасіння пожежі. Пошкоджено пожежну автоцистерну, особовий склад не постраждав.

О 18:05 внаслідок обстрілу пошкоджено дроти електромереж, знеструмлена західна частина міста – роботи заплановані на поточну добу.

«З кожним днем ситуація в громаді загострюється. Місто перебуває під постійними обстрілами, а через руйнування дорожньо-транспортної інфраструктури процес евакуації стає вже важчим та небезпечнішим! Не зволікайте з прийняттям рішення! Рятуйте себе та своїх близьких», – наголошують у Покровській МВА.