Покровськ витримав 5 ворожих атак за добу: росіяни обстрілювали місто дронами та бомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

У Покровську пошкоджено 4 приватних будинки, ринок, автомобіль, об’єкт інфраструктури.

Усього за добу ворог обстріляв 17 населених пунктів Донеччини: міста Білицьке, Гірник, Добропілля, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ, Мирноград, Покровськ, Селидове, Сіверськ, Слов’янськ, Торецьк, села Андріївка, Богоявленка, Ганнівка, Новоукраїнка, Трудове. Унаслідок обстрілів поранено 17 мирних людей, пошкоджено 140 цивільних об’єктів, 72 з яких – житлові будинки.

По Мирнограду росіяни вдарили дроном і артилерією. Є поранений, пошкоджено 3 приватних оселі. Ще один поранений – у Селидовому.

По Білицькому влучили 4 ракети «С-300» – пошкоджено 13 приватних осель, пошту, соціальний об’єкт, заклад освіти.

У Добропіллі внаслідок влучання ракет «С-300» пошкоджено підприємства, інфраструктурний об’єкт.

Костянтинівку росіяни обстріляли артилерією та дроном – поранили 5 цивільних осіб, пошкодили 7 багатоквартирних будинків, 10 торгових павільйонів, магазин адмінбудівлю, гараж, 4 авто, газопровід і ЛЕП.

На Дружківку ворог скинув авіабомбу «ФАБ-250» з модулем УМПК – травмовано двох мешканців, руйнувань зазнали багатоквартирний і два приватних будинки, адмінбудівля, котельня, гараж, автомобілі.

Андріївку окупанти атакували бомбою «ФАБ-250» з модулем УМПК та РСЗВ «Смерч» – троє людей зазнали поранень, пошкоджено 17 приватних осель, автотранспорт.

Внаслідок артобстрілу Богоявленки поранено двох цивільних осіб, пошкоджено 10 осель і церкву.

Двоє постраждалих – у Новоукраїнці, пошкоджено два домогосподарства. Є поранений в Торецьку.

На Краматорськ російські війська спрямували 2 ракети із ЗРК «С-300» – пошкодили 8 багатоквартирних і 3 приватних будинки, заклади освіти, лікарню, торговий центр, підприємство зв’язку.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що минулої доби окупанти поцілили в телевежу в Покровську та обстріляли автомобіль рятувальників.