Центр обслуговування платників Мирноградської ДПІ вестиме прийом у Добропіллі. Про це повідомляють у Головному управлінні державної податкової служби у Донецькій області.

«Прийнято рішення щодо переміщення Центру обслуговування платників Мирноградської державної податкової інспекції з м. Мирноград до м. Добропілля за адресою: 85004, Донецька область, м. Добропілля, провулок Європейський, буд. 4», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Мирноград виїжджає: про ситуацію в місті, примусову евакуацію та сьогоднішній обстріл розповів Юрій Третяк

Також у ДПС повідомляють, що центр обслуговування платників Селидівської ДПІ, який працював у Покровську, тимчасово припиняє роботу.

У податковій нагадують, що у зв’язку з введенням в Україні воєнного стану сервісне обслуговування платників податків здійснюється незалежно від місця їх обліку, а також закликають користуватися електронними сервісами ДПС. Вхід до електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що прийнято рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми з Мирнограда, Селидового, населених пунктів Новогродівської, Гродівської та Курахівської громад.