Медики покровської амбулаторії №6 почали прийом пацієнтів у новому приміщенні. Про це повідомила директорка Центру первинної медико-санітарної допомоги Інеса Острянина.

«Внаслідок бойових дій була пошкоджена амбулаторія №6. На сьогодні своїми силами було зроблено поточний ремонт в амбулаторії №1, де ми чекаємо всіх мешканців до своїх сімейних лікарів», – розповіла Інеса Остряніна.

Нагадаємо, амбулаторія №6 зазнала пошкоджень внаслідок обстрілу 31 грудня минулого року. Медики були вимушені вести прийом пацієнтів в іншій будівлі.

Далі постало питання пошуку місця для постійного розташування медзакладу. Вибір зупинили на частині амбулаторії, що перебуває на реконструкції.

«Ця будівля не була пристосована для прийому пацієнтів. У кабінетах зовсім не було ремонту. Майже все: від шпалер до стелі, підлоги – було зроблено», – розповіла завідувачка господарського відділу амбулаторії №6 Тетяна Бекасова.

На ремонт пішло трохи більше двох місяців, після чого амбулаторія №6 у повному обсязі запрацювала на новому місці. Зокрема тут роблять маніпуляції за призначенням лікарів. Амбулаторія зберегла всю документацію, включаючи картки пацієнтів. Лікарі ведуть прийом за встановленим графіком.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в одній з амбулаторій Покровська облаштовані пандус та сучасні санвузли, пристосовані для дітей та людей з інвалідністю.