У Покровську внаслідок обстрілу постраждав медичний заклад. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

«Обстріл Покровська, що стався в передноворічний вечір, 31 грудня, призвів до значного пошкодження міської лікарні. Понад 140 вікон вибито. Амбулаторія №6, яка призначена для прийому пацієнтів, зазнала значних руйнувань», – йдеться в повідомленні.

Зараз у медзакладі проводяться відновлювальні роботи. Поки триватиме ремонт, пацієнтам надаватимуть допомогу в амбулаторії №3, яка розташована мікрорайоні «Шахтарський».

Як повідомила директорка міської лікарні Тетяна Ткаченко, пацієнти, які перебували в лікарні, тимчасово переведені на амбулаторне лікування. За її словами, під час обстрілу ніхто в медзакладі не постраждав, адже всі були в укритті.

У Покровській МВА нагадали, що прийом пацієнтів сімейними лікарями відбувається тільки за попереднім записом через Контакт-центр Центру первинної медико-санітарної допомоги за номером: 050-48-28-991.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що російські окупанти влаштували жахливу новорічну ніч покровчанам: по місту було випущено 7 ворожих ракет.