У медзакладах Покровської громади триває робота над покращенням умов для пацієнтів. Так, в одній з амбулаторій Центру первинної медико-санітарної допомоги облаштовано пандус та сучасні санвузли. Про це повідомила директорка ЦПМСД Інесса Остряніна.

За її словами, ця амбулаторія обслуговує близько 20 тисяч мешканців Покровської громади, серед яких є пацієнти з особливими потребами. Це було враховано при виконанні ремонту.

«Спеціально для пацієнтів, які пересуваються на інвалідному візку, вхід в амбулаторію облаштували пандусом зі зручними ручками та кнопкою для виклику медперсоналу. Роботи було виконано за кошти з місцевого бюджету, за що велика вдячність Покровській МВА. Ми дуже раді, що вдається забезпечувати комфортні умови для пацієнтів. Сподіваємось на подальшу підтримку та розвиток медичної галузі у Покровській громаді», – зауважила Інесса Остряніна.

Як розповіла завідувачка господарським відділом Тетяна Бекасова, одна з гігієнічних кімнат також облаштована для людей з інвалідністю. У санвузлі встановили спеціальні поручні, для зручності обладнання розташовано на рівні візку.

Друге туалетне приміщення – для всіх відвідувачів та персоналу. Зокрема тут встановлено сповивальний столик для немовлят, є горщики для дітей.

Детальніше про ремонт в амбулаторії – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровській КЛІЛ відкрили інсультний блок після ремонту.