Відновлення першого та другого під’їздів у покровській багатоповерхівці, в яку влучила російська ракета 7 серпня, планується розпочати навесні наступного року. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

За його словами, зараз готується технічне завдання для написання проекту.

«Сподіваємось, що в перших числах березня ми розпочнемо підготовчі роботи, проведемо  тендер в ProZorro і приступимо до відновлення першого та другого під’їздів», – зазначив Олексій Стебель.

Читайте також: У Покровській МВА озвучили плани щодо відновлення будинку, в який влучила ракета 7 серпня

Щодо решти під’їздів, там вже ведуться роботи. За словами Олексія Стебеля, в опалювальний сезон до цієї частини будинку планують подавати тепло.

«Ми отримали акт відповідної організації, де зазначено, що в третьому, четвертому, п’ятому, шостому та сьомому під’їздах може проводитися поточний ремонт, який вже люди виконують. Там вже є світло, вода. За допомогою обслуговуючої компанії ми замінили всі комунікації, які постраждали від вибуху. Тобто ці під’їзди будуть мати всі послуги, як і звичайне житло», – повідомив Олексій Стебель.

Він також додав, що після отримання дозволу розпочалися роботи з ремонту покрівлі над цими під’їздами. Зокрема над третім під’їздом будуть замінені дві залізобетонні плити перекриття.

Раніше повідомлялося, що ввечері 7 серпня росіяни двічі вдарили по Покровську ракетами «Іскандер». Унаслідок обстрілів загинуло 10 людей, близько 90 дістали поранення. Були пошкоджені житлові будинки, заклади харчування, магазини, готель.