Сьогодні ввечері російські війська обстріляли місто Покровськ Донецької області. Ситуацію прокоментував президент України Володимир Зеленський.

«Два ракетні удари. Влучання по звичайному житловому будинку. На жаль, є жертви. На місці – рятувальники та всі необхідні служби. Триває порятунок людей», – повідомив Володимир Зеленський.

За попередніми оперативними даними, у результаті ракетної атаки на Покровськ 1 людина загинула, 7 поранені – повідомив начальник Донецької ОВА Павло Кириленко.

«Рашисти завдали двох ударів по центру міста з інтервалом у кілька десятків хвилин. Пошкодили дев’яти- та п’ятиповерхівки, житлові будинки у приватному секторі, готель, заклади харчування, магазини, адміністративні будівлі», – зазначив очільник Донеччини.

Станом на 21:20 було відомо про 5 загиблих та 18 поранених. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

За його словами, внаслідок першого прильоту загинуло 4 та потерпіли 3 цивільних осіб.

Під час повторного обстрілу загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області.

«Ще 4 рятувальників, 8 поліцейських та 3 цивільних травмовані. Наші герої першими прибули на місце обстрілу допомагати людям. Пошуково-рятувальні роботи тривають. Розбираємо завали, рятуємо людей від російського терору», – зазначив Ігор Клименко.

Згідно з оновленими даними станом на 21:50, кількість травмованих зросла до 31 – повідомив Ігор Клименко. З них 19 працівників поліції, 5 рятувальників ДСНС та 1 дитина. Загинуло 5 осіб.

Розбір завалів триває.