У Добропіллі в громадському просторі «Репост» дітей навчали виготовляти свічки. Про це повідомили організатори заходу.

За словами майстрині Людмили Діденко, діти відчули себе справжніми свічкарями. Їм відкрили таємниці роботи з воском, особливості матеріалів, форм та кольорів.

«Свічка дає вогник, який запалює всередині кожної дитини надію, в першу чергу в нашому світі, адже ми зараз живемо під час повітряних тривог, обстрілів. Це надія на Перемогу», – підкреслює Людмила Діденко.

Любов Григорівна – часта гостя заходів у громадському просторі «Репост». На майстер-клас жінка прийшла з онуком, але каже, що і сама у захваті від енергетики творчої роботи.

«Це дуже добре, адже діти не мають того спілкування, яке було раніше, тепер в них телефони. А так – нові знайомства, нові уміння. У житті все знадобиться», – впевнена пані Любов.

Читайте також: діти Добропілля сплели браслети для захисників та захисниць України

Кожен учасник майстер-класу вирушив додому з власною свічкою. Хтось з дітей вирішив подарувати свою роботу друзям, інші будуть запалювати з батьками у темні осінні вечори.

Цей проєкт був реалізований за допомогою «Street child Ukrainе», донором якого є Український гуманітарний фонд. Бажаючі потрапити на майстер-клас можуть слідкувати за розкладом актуальних заходів у соціальних мережах та записуватись на участь заздалегідь. 

Детальніше про майстер-клас із виготовлення свічок – в сюжеті ТК «Орбіта»

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Мирнограді відбувся психологічний тренінг.