Діти Добропілля сплели браслети для захисників та захисниць, які боронять нашу країну на фронті. Про це повідомили організатори акції. 

Цього року День захисників та захисниць України вперше відзначають 1 жовтня і вже вдруге – в умовах повномасштабної війни. За словами начальниці відділу в справах сім'ї, молоді та спорту Добропільської міської ради Олени Дорошевич, для творчої роботи дітей зібрали в сховищі, з дотриманням безпекових норм.

«Коли діти завершать виготовлення браслетів, ми їх передамо нашим захисникам та захисницям, які стоять на охороні нашої держави», – каже Олена Дорошевич.

При виготовленні браслетів діти отримали свободу у виборі кольорів та дизайнів, але обов'язковою умовою було вкладання світлих думок і добрих побажань. 

Організатори зазначають, що на другий рік війни втома відчутна навіть у тилу, не кажучи вже про передову. Тому подібні акції – це підтвердження того, що люди в громадах завжди пам'ятають і підтримують кожного, хто захищає країну.

«Я плету браслет для мого тата й інших воїнів, тому що їм зараз нелегко. Я хочу передати їм цей браслетик на щастя, щоб вони знали, що ми віримо в них та хочемо, щоб був мир», – розповідає учасниця творчого заходу. 

Найближчим часом браслети передадуть українським воїнам.

Детальніше про творчу акцію – в сюжеті ТК «Орбіта». 

Раніше Pokrovsk.news розповідав, що представники молодіжних рад Покровська та Мирнограда зустрілися на творчому майстер-класі для обміну досвідом.