Благодійний фонд «Схід SOS» прийшов на допомогу жителям Покровської громади, постраждалим від російського обстрілу 6 січня. На відновлення пошкоджених будинків вже спрямовано понад 1,5 мільйона гривень. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Фонд оперативно придбав необхідні будівельні матеріали, зокрема 2000 листів шиферу, 1335 метрів покрівельного коника, 670 кілограмів шиферних цвяхів, 670 необрізних дощок, 6670 саморізів по дереву, 270 дерев'яних брусів, 670 плит OSB. До громади вже доставлено 856 листів шиферу.

Читайте також: Будматеріали, гроші, продукти – у Покровську на апаратній нараді обговорили допомогу постраждалим від обстрілів

Покровська громада наразі є центром для логістики та справжнім гуманітарним хабом. БФ «Схід SOS» з 2014 року активно працює на Донеччині. Зокрема представники фонду допомагають постраждалим внаслідок російської агресії, надають гуманітарну допомогу та правові послуги.

«Висловлюємо щиру подяку благодійному фонду «Схід SOS» за допомогу нашій громаді. Це важливий крок у відновленні нашого міста, і ми вдячні за турботу та підтримку. Спільними зусиллями ми зможемо відновити громаду та підтримати кожну постраждалу родину», – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що жителі Піщанського старостинського округу, чиї будинки постраждали від обстрілу, отримали продуктові набори від GEM.