Партнер Покровської громади – американська організація Global Empowerment Mission у співпраці з Howard G.Baffett Foundation – привезла черговий гуманітарний вантаж у вигляді продуктових наборів. 10 січня їх отримали жителі Піщанського старостинського округу, будинки яких постраждали від обстрілу. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Гуманітарні пакунки містять консерви, крупи, соняшникову олію, цукор, згущене молоко – все, що необхідно, аби підтримати сім'ю певний проміжок часу.

«Ми продовжуємо працювати над забезпеченням наших співгромадян необхідними ресурсами. Завтра планується продовження видачі вже в Новоєлизаветівському старостинському окрузі. Громада висловлює щиру подяку партнерам за значну підтримку в цей важкий час», – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Благодійники активно допомагали мешканцям громади в 2023 році та планують продовжувати цю співпрацю надалі.

«Сьогодні ми знову в Покровській громаді, вже в новому році. У регіоні велика кількість людей, які постраждали від ворожої агресії рф, тож їм – особлива увага. Продуктові набори з харчовими продуктами отримали й інші вразливі категорії населення», – розповів представник благодійної організації GEM.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, яка ще допомога надається постраждалим від обстрілів жителям Покровської громади.