У Покровську готуються до відбудови двох перших під’їздів в житловому будинку на вулиці Дмитра Коцюбайла (колишня Центральна), яка постраждала від обстрілу 7 серпня минулого року. Перший етап – це розробка проєкту. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Нагадаємо, нещодавно в цьому будинку відремонтували покрівлю над третім під’їздом.

«Ми виконали великий обсяг робіт. Виконали цементування більше 10 квадратних метрів отвору, що утворився в плиті перекриття через приліт, потім уклали два шари руберойду. Взагалі було укладено майже 230 квадратних метрів руберойду», розповів Олексій Стебель.

За його словами, роботи з відновлення цього будинку триватимуть.

«Це роботи з виготовлення проєкту відновлення першого та другого під'їздів, а потім вже – будівельні роботи», – зазначив Олексій Стебель.

Проект розроблятимуть за кошти місцевого бюджету. Залежно від того, скільки коштуватиме відбудова під’їздів, буде прийняте рішення про джерела фінансування.

Також у Покровську готуються до відновлення покрівлі будинку в мікрорайоні «Південний», пошкодженої внаслідок обстрілу 3 березня.

«Ми отримали експертний висновок, проєкт вже в нас на руках. Мабуть, на наступному тижні оголосимо тендер на виконання робіт в системі ProZorro», розповів Олексій Стебель.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».