У Мирнограді відбулося урочисте вручення медалей найкращим випускникам місцевих шкіл. Свято пройшло в укритті й відрізнялося від тих, що були до війни, але привітання та побажання були найщирішими – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Умови сьогодення такі, що випускний проходить не так урочисто, як хотілось би. Але вам буде що згадати потім, через роки, як це було – не так, як у інших до вас і після вас», – звернувся до випускників виконуючий обов’язки начальника Мирноградської МВА Юрій Третяк.

У випуску 2024 року – 15 медалістів: 9 з них за високі досягнення в навчанні отримали золоті, 6 – срібні медалі.

Окремо привітали батьків, подякували їм за виховання розумних та цілеспрямованих дітей.

«Сьогодні ми вітали наших медалістів, вітали батьків. Хочеться дітям сказати, щоб вірили в себе, в свої сили, щоб обрали ту професію, яка їм подобається, йшли наполегливо до своєї цілі. Мені здається, якщо є такі діти, то в України є майбутнє. І я щиро вірю, що в нашого Мирнограда теж є майбутнє – українське і обов'язково щасливе», – каже заступниця начальника Мирноградської МВА Тетяна Ситник.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровській громаді цього року 594 випускники, серед яких 71 золотий і 9 срібних медалістів.