Сьогодні випускники Покровської громади попрощалися зі школою. Вже третій рік поспіль випускний у громаді проходить без урочистостей та гучних святкувань, але з вірою у мирне майбутнє нашої країни.

Як повідомили в Покровській міській військовій адміністрації, цього року свідоцтва про здобуття повної середньої освіти отримують 594 випускники.

«Сьогодні майже 600 учнів Покровської громади закінчили 11-й клас. 71 з них отримає золоту і 9 – срібні медалі. Пишаємося нашими покровчанами. Ви молодці, так тримати! Я бажаю вам вступити до омріяних вишів і закінчити їх вже в мирному житті, щоб ви повернулися до Покровської громади і разом з нами завершили ті проекти з розбудови, які ми розпочали разом з вами. Бажаю вам успіхів, натхнення і йти за своєю мрією», – звернулася до випускників заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова.

«Мої вітання, дорогі випускники. Ви здобули освіту в країні, яка знає цінність свободи та Перемоги. Ідіть сміливо назустріч мрії. На вас чекає ще багато незапланованих уроків, тож нехай вони стануть найкращим досвідом. Буде чимало складних задач – нехай у вас знайдеться безліч рішень. Ваші успіхи будуть постійно оцінювати, але найвищий бал нехай поставить життя», – зазначила начальниця Покровського відділу освіти Любов Воротинцева. 

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 учнів Покровської ТГ стали переможцями та призерами конкурсу Малої академії наук України.