Одним з трьох співробітників «Метінвест Покровськвугілля», удостоєних цього року «Золотої зірки Метінвесту», став водій дирекції з транспорту компанії «Метінвест Покровськвугілля» Дмитро ІВАНОВ.

Дмитро – представник знаменитої робітничої династії Іванових. І дід, і батько все своє життя працювали водіями. Їм на зміну прийшов Дмитро разом із братом Сергієм. Три роки тому братам Івановим як найдосвідченішим водіям довірили новий автобус МАЗ.

За всі роки водійського стажу в особистій картці Дмитра не зявилося жодної позначки про нещасні випадки на виробництві. Із початком повномасштабного вторгнення він продовжив роботу на підприємстві. Кілька разів возив гуманітарні вантажі у гарячі точки Донеччини, брав участь у порятунку маріупольців з окупованого Бердянська. Найбільшою нагородою для нього стали слова подяки врятованих людей.

Дмитро не уявляє себе без улюбленої роботи. Він справжній новатор. Ініціював та реалізував зі своїми напарниками кілька рішень щодо усунення технічних недоробок автобусів МАЗ.

Про актуальну ситуацію на підприємствах Групи Метінвест і в Україні читайте в спеціальному лонгріді на Metinvest Media.