Продовжуємо знайомити зі співробітниками «Метінвест Покровськвугілля», які цього року стали володарями «Золотої зірки Метінвесту».

Майстер приводної техніки дільниці «Енергопостачання та ремонт електроустаткування» збагачувальної фабрики «Свято-Варваринська» Олександр Зайдун.

Трудовий шлях на підприємстві Олександр розпочинав десять років тому учнем електрослюсаря. З початком бойових дій він був серед тих, хто відправив сім'ю до безпечнішого регіону і залишився на підприємстві, щоб підтримати його у скрутну хвилину.

Його відмінна риса – постійний потяг до знань. Олександр Зайдун закінчив два виші, регулярно бере участь у науково-практичних конференціях та семінарах, пройшов кілька навчальних курсів у навчальних центрах різних зарубіжних компаній. За його безпосередньої участю на фабриці впроваджено низку раціоналізаторських ідей, спрямованих на підвищення ефективності підприємства.

Улюблене захоплення – ремонт автомобілів. Друзі та знайомі знають: якщо є проблема, Олександр знайде вихід із будь-якої ситуації.

Про актуальну ситуацію на підприємствах Групи Метінвест і в Україні читайте в спеціальному лонгріді на Metinvest Media.