Як вже повідомлялося, до Дня шахтаря троє співробітників «Метінвест Покровськвугілля» отримали «Золоту зірку Метінвесту» – найвищу нагороду компанії. Знайомимо з переможцями ближче.

Прохідник дільниці підготовчих робіт №1 шахтоуправління «Покровське» Олександр Єгурцов

Проходці Олександр присвятив 20 років життя. За його участю підготовлено не один десяток важливих підземних артерій шахтоуправління «Покровське». І сьогодні він продовжує улюблену справу, очолюючи одну із провідних бригад підприємства.

Бригада під його керівництвом працює стабільно та бере активну участь у роботі системи подачі пропозицій. Впроваджена на дільниці система автоматизації стрічкових конвеєрів забезпечила безпечне транспортування гірничої маси без залучення робітників на пересипах, що дозволило колективу досягти максимальних показників продуктивності праці.

Олександр також є одним із провідних фахівців у складі комісії з впровадження та удосконалення нової прохідницької техніки. Бере активну участь у волонтерській роботі. Був ініціатором облаштування притулків для мирних мешканців у своєму рідному Білицькому. Сприяв у отриманні гуманітарної допомоги людям з обмеженими можливостями. Серед головних людських якостей досвідчений гірник особливо цінує чесність та цілеспрямованість.

Про актуальну ситуацію на підприємствах Групи Метінвест і в Україні читайте в спеціальному лонгріді на Metinvest Media.