Протягом тижня з 4 по 10 грудня Покровську прогнозують переважно хмарну погоду з опадами у вигляді снігу. У деякі дні буде вітряно. Прогноз погоди для Покровська опублікували синоптики на сайті METEOPROG.com.

У понеділок, 4 грудня, стовпчик термометра весь день триматиметься близько 0°С. Хмарно, без опадів. Вітер північно-західний, 6-4 м/с.

У вівторок, 5 грудня, небо над Покровськом інколи роз’яснюватиметься. Температура повітря від -3°С вночі підвищиться до +1°С вдень. Опадів не передбачається, вітер змінних напрямків, 3-2 м/с.

У середу, 6 грудня, небо знову затягне хмарами, але опадів не передбачається. Термометри покажуть +1°С вдень та -2°С вночі. Вітер східний, з 3 м/с до вечора підвищиться до 8 м/с.

Четвер, 7 грудня, буде вітряним та сніжним. Синоптики прогнозують Покровську хмарність протягом доби. Температура коливатиметься від 0°С до -2°С. Вітер східний, до 8 м/с з поривами до 20 м/с.

У п’ятницю, 8 грудня, з неба падатиме сніг. Температура повітря триматиметься в діапазоні -2…-3°С. Східний вітер посилиться до 10 м/с.

Вихідні прогнозуються хмарними та зі снігом.

У суботу, 9 грудня, стовпчики термометрів триматимуться на позначках -5…-4°С, які при сильному східному вітрові – 10-11 м/с – відчуватимуться як -11°С.

Неділя, 10 грудня, за прогнозами синоптиків, буде найхолоднішим днем тижня – очікуються -7°С, які при поривах вітру відчуватимуться як -13°С. Східний вітер не вщухатиме – його швидкість складе 11 м/с.


Раніше ми повідомили про погоду на прийдешній тиждень для всієї України.