Уночі на 14 лютого росіяни завдали удару по Новогродівці. Пошкоджені цивільні інфраструктурні об’єкти та адміністративні будівлі. Одна особа отримала поранення. На місці обстрілу побувала знімальна група ТК «Орбіта».

Ворог вже вдруге поцілив у напівзруйнований будинок.

«Дверей, вікон немає, кватири немає. Усі ми живі, нікого не поранено, слава Богу. Але житла немає», – розповідає пані Наталія.

Вона каже, що буде звідси виїжджати. Не залишиться в Новогродівці й 84-річна Степаніда Василівна, яка вчергове пережила обстріл цього будинку.

«У залі на дивані лежала, і якраз у залі вилетіло вікно – і просто на мене, вдарило по голові», – розповідає жінка.

Загалом після чергового обстрілу пошкоджено 21 багатоквартирний будинок. Пошкоджень зазнали також кафе і шість адміністративних будівель.

Городяни прибирають сміття, отримують листи OSB для відновлювальних робіт, допомагають один одному.

«Зараз робітники комунального підприємства ведуть роботи з усунення наслідків обстрілу. Забиваються вікна, також будуть проводитися ремонтні роботи на покрівлях будинків», – розповів в.о. начальника Новогродівської МВА Олег Жужман.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що, в ніч з 13 на 14 лютого російські російські окупанти вчергове обстріляли Селидове та Новогродівку. У Селидовому загинули троє людей вагітна жінка та мати з 9-річним сином, 12 людей отримали поранення.