Сьогодні в Мирнограді відбувся урочистий захід, присвячений Дню міста. Про це повідомляють у Мирноградській міській військовій адміністрації.

З нагоди свята було відзначено найкращих представників трудових колективів та громадських організацій. Начальник міської військової адміністрації Юрій Ключка вручив їм Подяки Мирноградської МВА за значні трудові досягнення, сумлінне виконання професійних обов’язків, відданість обраній справі та активну громадянську позицію.

Юрій Ключка подякував за роботу в складних умовах комунальникам, працівникам підприємств, медичної та соціальної сфер, тим, хто виховує дітей чи веде активне життя навіть на пенсії.

«Сьогодні ми всі працюємо на перемогу. Бо в кожного з нас свій фронт, який треба захищати. Я дуже вдячний вам за все, що ви робите, що в цей складний час Ви залишаєтесь на робочих місцях!» – зауважив очільник громади.

Він також побажав усім енергії, сил та наснаги, нових професійних досягнень, міцного здоров'я, плідної праці та нових звершень.

Раніше повідомлялося, що сьогодні в Покровській територіальній громаді відзначили День Родинського старостинського округу.