Завтра на Донеччині очікується погіршення погодних умов. Про це попередили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«За повідомленням Донецького регіонального центру з гідрометеорології, вночі 29 листопада на території Донецької області очікуються пориви південного-східного вітру 17-22 м/с, які збережуться протягом всього дня», – зазначають рятувальники.

Очікувані погодні умови спричинятимуть порушення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики та комунального господарства – попереджають у ДСНС.

Раніше повідомлялося, що внаслідок недавньої негоди у Покровській та сусідніх громадах повалило дерева, позривало дахи, пошкодило електролінії. Енергетикам «ДТЕК Донецькі електромережі» за останню добу вдалося повернути світло у 216 населених пунктів Донеччини та відновити електропостачання 137,6 тисячі домівок. Із них 92,6 тисячі родин та 108 населених пунктів постраждали через негоду. Ще 45 тисяч родин та 108 населених пунктів були знеструмлені внаслідок обстрілу одного з енергетичних об’єктів Донецької області.