Представники благодійного фонду GEM продовжують надавати продуктові набори жителям віддалених населених пунктів Покровської громади. Цього разу вони завітали до Срібненського та Новоєлизаветівського старостинських округів – повідомляє кореспондент ТК «Орбіта».

«Що від нас залежить, привозимо, щоб людям було простіше пережити ці негаразди, які є в країні. Їздимо кожного тижня, дві фури по 1440 наборів роздаємо в Донецькі області, по черзі в кожній громаді. Сьогодні завітали до Покровської громади – це Срібненській та Новоєзлизаветівський старостинські округи», – розповів координатор БФ GEM в Донецькій області Віктор Шотропа.

Зазвичай в такий набор потрапляють продукти досить універсальні, які довгий час можуть зберігатися без холодильника. У коробках зокрема макарони, олія, консерви, борошно, цукор.

У Покровській МВА зазначають, що перемовини з благодійниками тривають на постійній основі. Керівництво громади озвучує потреби, а представники фонду зазвичай без вагань відгукуються на прохання.

«З початку 2022 року благодійний фонд Global Empowerment Mission став надійним партнером нашої громади. Нам допомагають всебічно: це і вікна, і продукти харчування, і питна вода, були також генератори. Ми вже впевнились, що можемо на них розраховувати в будь-якій ситуації, співпрацюємо кожного дня, постійно на зв’язку», – зазначив голова гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що Покровськ отримав чергову партію вікон від GEM для ліквідації наслідків обстрілів.