Гуманітарний штаб Покровської МВА отримав від  Global Empowerment Mission чергову партію віконних конструкцій  для відновлення житла, пошкодженого внаслідок обстрілів з боку рф. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Цього разу 149 вікон будуть встановлені в різних частинах Покровська, зокрема в мікрорайоні «Сонячний» та на вулицях Мандрика і Маршала Москаленко. Заявки на отримання відповідної допомоги мешканці залишали в Контактному центрі.

Благодійники зазначають, що віконні конструкції відзначаються високою тепло- та звукоізоляцією, що сприятиме комфортним умовам в помешканнях.

Нагадаємо, заміна вікон відбувається у межах віконної програми, ініційованої американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G Buffett Fondation (HGBF).

«Ця ініціатива доводить, наскільки важлива солідарність та готовність допомагати тим, хто переживає складні часи. Ми вдячні всім, хто долучився до цієї справи, адже разом ми можемо зробити значний внесок у поліпшення життя нашої громади та підтримку тих, хто потребує допомоги», – зазначив керівник гуманітарного штабу Покровської МВА Дмитро Єрмолович.