Сьогодні в Покровську продовжують усувати наслідки російського обстрілу, який стався напернедодні. Зусилля комунальних служб спрямовані на швидке відновлення. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

Серед об'єктів, які постраждали: котельня, 15 багатоквартирних та 21 приватний будинок, 2 приміщення комунальної власності, 2 заклади освіти, а також медичний та культурний заклади. Один заклад освіти зруйновано. 

Для усунення наслідків обстрілу було завезено будматеріали з резерву, зокрема 350 листів OSB, 3 м³ бруса, 800 м² тарпауліна, 4000 штук саморізів по дереву та 10 балонів монтажної піни.

Наразі залучено 5 бригад комунальних підприємств та установ чисельністю 32 особи. Вони вже «закрили» листами OSB 115 вікон в багатоповерхових будинках. Ремонт пошкоджених покрівель виконує підрядна організація.

Крім того, благодійники надали набори будівельних матеріалів для мешканців осель, пошкоджених внаслідок обстрілу.

«Попри важкі обставини, ми пишаємося силою та єдністю нашого міста. Відновлення – це важкий процес, особливо в умовах постійної збройної агресії, втім ми продовжуватимемо працювати, поки не виконаємо всі необхідні роботи», – наголосив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що 6 березня близько першої години ночі ворог випустив по Покровську 4 ракети С-300. Усі сили комунальників були кинуті на ліквідацію наслідків обстрілу.