Очолити Донецьку обласну військову адміністрацію може Ігор Мороз, перший заступник голови ОВА. Про це повідомляє "Суспільне" із посиланням на власні джерела в Донецькій ОВА.

Ігор Мороз народився в Краматорську Донецькій області. З 2019 року обіймає посаду першого заступника голови Донецької облдержадміністрації. Має військову освіту і служив у Збройних силах СРСР (1987-1992 роки).

Після цього працював у органах податкової служби Краматорська (з 1992 по 1999-й), з 2001 року майже три роки Мороз обіймав посаду заступника директора з комерційних питань на Артемівському машинобудівному дослідному заводі. Після цього був фінансовим директором краматорської машинобудівної компанії "МІНЕТЕК". З 2015-го і до призначення в обладміністрацію Ігор Мороз працював у Донецькому регіональному центрі стандартизації, метрології та сертифікації.

Нагадаємо, 5 вересня президент Володимир Зеленський відправив у відставку Павла Кириленка, який очолював обласну адміністрацію більше ніж чотири роки. Наступного дня Верховна Рада призначила Кириленка на посаду голови Антимонопольного комітету.

Раніше Pokrovsk.news розповідав, як для Мирноградської громади пройшов рік після призначення на посаду начальника міської МВА Юрія Ключки.