На цьому тижні виповнився рік, як Юрій Ключка очолив Мирноградську міську військову адміністрацію. З нагоди річниці він розповів журналістам ТК «Орбіта», над чим зараз працює та які проблеми вирішує керівництво громади.

За його словами, головна проблема в Мирнограді – водозабезпечення району 5/6, де по кілька діб немає води.

«Це єдиний район, де на сьогоднішній день, на жаль, є проблеми. Я вважаю, що ми в найближчий час нарешті їх вирішимо. Над цим працюють компанія «Вода Донбасу», департамент ЖКГ обласної військової адміністрації. Думаю, це займе близько місяця», – зазначає Юрій Ключка.

Громада готується до опалювального сезону. На мирноградських котельнях ще минулого року встановили потужні дизель-генератори. Зараз роблять свердловини, що разом з генераторами дасть можливість працювати незалежно від централізованої подачі електрики та води. Дві котельні закриті, а більше двохсот квартир переводять на індивідуальне опалення.

Триває другий етап ямкового поточного ремонту доріг. На ремонт мирноградських автошляхів з місцевого бюджету виділено близько 8 млн грн.

Для потреб Мирноградської лікарні з міського бюджету профінансовано закупівлю обладнання.

«Виділили близько 15 мільйонів гривень на закупівлю нового обладнання. Я особисто спілкувався із завідувачем кожного відділення, врахували всі їх прохання. Тендерні процедури вже пройдені, і обладнання почало надходити. До кінця року все має бути поставлене», – розповів Юрій Ключка.

Більше про життя в Мирноградській громаді – в сюжеті ТК «Орбіта».