Сьогодні вночі росіяни нанесли по Селидовому чотири удари. Місто зазнало руйнувань, пошкоджено електромережу, одна людина загинула. На місці побувала знімальна група ТК «Орбіта».

В одному з потрощених будинків мешкала сім’я з двома неповнолітніми дітьми. Вони не ушкоджені, але їх оселю зруйновано. Господар будинку Олексій демонструє настінний годинник, який зупинився в момент першого прильоту – двадцять хвилин на четверту. Вони мирно спали, коли почався ракетний обстріл їхньої вулиці.

«Ну от, якраз в цей час трапилось. Дітвора в окремій кімнаті спала. Нас присипало склом, і я не знаю, як ми в дітвори опинилися. Другий вибух десь був, а потім уже втекли у підвал», – розповів Олексій.

Усього зазнали руйнувань 12 приватних будинків. Один з них повністю згорів, і ще три вже не придатні для життя.

Тіло місцевої жительки 1961 року народження зі згорілої оселі деблокував особовий склад ДСНС. Повідомлень про поранених наразі не надходило.

Ушкоджень також зазнали сільськогосподарське підприємство, торговельний об’єкт, лінії електропередачі.

Місцеві жителі розповідають, що ця частина міста вже не перше опиняється під ворожими обстрілами. Багато хто прийшов за першочерговими будматеріалами, аби знову залатати вікна та двері, які вже лагодили після попередніх прильотів.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі окупанти обстріляли Покровськ та Селидове.