Сьогодні вночі російські війська обстріляли міста Покровськ та Селидове. Про це повідомляють у поліції Донецької області.

«У ніч на 18 квітня росія завдала по Донеччині 10 ракетних ударів. Шість ракет окупанти спрямували на Покровськ, пошкодили СТО, підприємство та 8 цивільних авто», – йдеться в повідомленні.

Ще чотирма ракетами окупанти атакували Селидове – вбили цивільну особу. Руйнувань зазнали 12 приватних будинків, сільськогосподарське підприємство, магазин, лінія електропередачі.

Кадри рятувальної операції після обстрілу Селидового показали в ДСНС. Зазначається, що з-під завалів приватного житлового будинку рятувальники вилучили тіло жінки 1961 року народження.

Також внаслідок обстрілу загорілися два приватних будинки. Рятувальники ліквідували пожежу на загальній площі 84 м².


У поліції також повідомляють, що протягом минулої доби, 17 квітня, росіяни обстріляли 5 населених пунктів Донеччини: міста Костянтинівка, Красногорівка, селища Желанне, Очеретине, село Маркове. Пошкоджено 22 цивільних об’єкти – 19 житлових будинків, заклади освіти, адмінбудівлю.

У Красногорівці зазнали поранень двоє мирних жителів, постраждали приватні оселі.

По Костянтинівці російські військові завдали авіаудару – пошкодили 12 приватних будинків і заклад освіти.

З артилерії ворог обстріляв Маркове Костянтинівської громади – пошкоджено приватний будинок, адмінбудівлю, заклад освіти.

Три домівки пошкоджено внаслідок авіаційних та артилерійських ударів по Желанному.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що сьогодні вночі в Селидовому внаслідок ворожого обстрілу загинула жінка.