Під процесуальним керівництвом Красноармійської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування відносно 24-річного мешканця м. Мирнограду та його 21-річної подруги, які підозрюються в розбійному нападі на чоловіка біля с. Балаган Покровського району.

Досудовим розслідуванням встановлено, що ввечері 29 липня 2020 року підозрюваний чоловік зателефонував раніше знайомому потерпілому та запропонував зустрітися, аби з’ясувати стосунки. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зловмисник змусив опонента сісти до автомобіля марки «ВАЗ-2111», де знаходилась його знайома інша підозрювана, та наказав водію вищевказаного автомобіля їхати до лісосмуги, розташованої в районі водойми с.Балаган Покровського району.

У лісосмузі підозрювані разом із потерпілим вийшли із автомобіля, після чого потерпілому руками і ногами було спричинено численні пошкодження та множинні забої в області голови та тулубу. Далі нападники забрали у жертви телефон, годинник та рюкзак з майном, завдавши матеріальну шкоду на суму 14 380 грн, та з місця злочину зникли.

Дії спільників кваліфіковано за ч. 2 ст. 187 (розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства, небезпечного для життя чи здоров'я особи, за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Красноармійська місцева прокуратура звернулась до суду з клопотання про обрання запобіжного заходу. Судом постановлено ухвали про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування триває.

Красноармійська місцева прокуратура