Учора, 30 липня, до Покровського відділу поліції звернувся 23-річний хлопець із Мирнограду з повідомленням, що знайомі скоїли на нього розбійний напад.

Під час першочергових слідчих дій поліцейські встановили, що між заявником та його 26-річним знайомим склалися неприязні стосунки. Напередодні ввечері зловмисник зателефонував потерпілому та запропонував «зустрітися для розмови». На зустріч підозрюваний приїхав зі своєю 21-річною подругою.

Агресивно налаштована пара змусила чоловіка сісти в автомобіль і поїхати з ними. Молодого чоловіка привезли до водойми біля селища Балаган Покровського району, побили, заволоділи речами, які йому належали, та втекли. Діставшись пішки додому, потерпілий звернувся за допомогою до лікарів та поліції.

У результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські розшукали нападників та доставили їх до відділу поліції. Майно, здобуте злочинним шляхом, вилучено та буде повернуто законному власнику.

Відносно злочинної пари відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Фігурантам загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.