У Мирнограді слідом за Покровськом з’явилось перше бетонне наземне укриття. Як і в сусідньому місті, його встановили поруч з банком, за кошти якого об’єкт було придбано. Про це повідомив в.о. начальника Мирноградськоі міської військової адміністрації Юрій Третяк.

Лише одне з наземних укриттів, які встановлюють у Мирнограді, придбано за гроші місцевого бюджету і буде коштувати громаді близько 1 млн грн. Встановлення інших укриттів оплатили благодійники. Всі такі сховища будуть розташовані в місцях потенційного скупчення людей.

«Одне укриття вже встановлено біля «ПриватБанку» за кошти цього банку. Ще ми плануємо укриття за бюджетні кошти і благодійні. Передбачається, якщо все буде гаразд, встановити їх біля всіх відділень банків. Орієнтовна вартість цих мобільних укриттів – 1 мільйон гривень з виготовленням і встановленням», – каже Юрій Третяк.

Якщо нічого не завадить, то всі укриття, за кошти власні і благодійників, будуть закуплені та встановлені в Мирнограді до кінця березня.

Детальніше – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що в Покровську почали встановлювати наземні бетонні укриття. Такі ж захисні споруди почали з’являтися і в Мирнограді.