В Очеретинській громаді Донецької області не можуть дістатися до тіл загиблих мирних жителів. Про це «Новинам Донбасу» повідомив начальник Очеретинської селищної військової адміністрації Микола Коваленко.

Він зазначив, що в Очеретинській громаді підтверджено загибель двох людей у селищі Степове, які опинилися під завалами власного будинку внаслідок російського обстрілу 20 жовтня.

Двоє загиблих людей похилого віку – жителі Авдіївки, які останнім часом проживали в Степовому, приблизно за 10 кілометрів від міста. Обстріли перечікували у власному будинку, коли в нього влучив російський снаряд.

«Це була сім'я: літні батьки 1938, 1940 року і дорослий син. Тіла не знайдені, бо там повністю зруйновано будинок. Тіл просто немає, це повідомив син, який вижив», – каже начальник Очеретинської військової адміністрації Микола Коваленко.

За його словами, в Степовому продовжуються активні бойові дії. Зв'язку із селищем немає, проїхати до нього неможливо.

Раніше про загибель двох людей у Степовому внаслідок обстрілів повідомили в Донецькій обласній військовій адміністрації.

«Вдалося встановити інформацію про двох цивільних у Степовому, які загинули раніше», – написав 25 жовтня в.о. начальника Донецької ОВА Ігор Мороз.

Раніше повідомлялося, що Очеретине увійшло до списку населених пунктів, у яких оголосили примусову евакуацію дітей.