З 18 жовтня на території Донецької області буде встановлений червоний рівень епідеміологічної небезпеки.

Освітній процес в ДонНТУ та у його підрозділах продовжиться у дистанційному режимі, повідомляється на сайті освітнього закладу.

Здобувачам освіти та стороннім особам забороняється відвідувати університет. В разі необхідності отримання документів або паперових довідок – звертайтесь до відповідного підрозділу (див. контакти) для зустрічі із працівником у холі 1-го корпусу університету.

Мешканцям гуртожитків за можливості рекомендується повернутись додому (до речі, звертаємо увагу на запровадження з 21 жовтня нових правил перевезення пасажирів між областями).

Відновлення аудиторних занять можливе в разі встановлення в області «помаранчевого» або нижчого рівня епідеміологічної небезпеки, або в разі, якщо 100% працівників університету отримають повний курс вакцинації від COVID-19 (станом на 14.10.2021 в університеті вакциновані однією або двома дозами дводозної вакцини 85,5% працівників).

Загальні відомості про карантинний режим, організацію освітнього процесу, відповідні накази та іншу корисну інформацію – дивіться на сторінці https://donntu.edu.ua/karantin.