Протягом тижня з 27 листопада по 3 грудня в Покровську прогнозують переважно хмарну погода з невеликими опадами. У деякі дні буде вітряно. Прогноз погоди для Покровська опублікований на сайті METEOPROG.com.

У понеділок, 27 листопада, денна температура складатиме 0°С, нічна +4°С. Хмарно, дощ зі снігом. Вітер південний, 12 м/с.

У вівторок, 28 листопада, Покровську прогнозують сонячну погоду. Денна температура повітря +2°С, нічна -3°С. Опадів не передбачається, вітер південно-західний, 6 м/с.

У середу, 29 листопада, небо вкриється хмарами, прогнозується дощ. Термометри покажуть +6°С вдень та 0°С вночі. Вітер переважно південно-східний, 12 м/с.

У четвер, 30 листопада, синоптики прогнозують Покровську мінливу хмарність. Температура вдень +2°С, вночі +3°С. Вітер південно-західний та західний, 5 м/с.

У п’ятницю, 1 грудня, небо затягнеться хмарами. Денна температура повітря +6°С, нічна -2°С. Вітер південний, 7 м/с.

У суботу, 2 грудня, весь день буде хмарно, без опадів. Удень повітря прогріється до +13°С, уночі +6°С. Вітер південно-західний, 9 м/с.

У неділю, 3 грудня, також прогнозується хмарна погода без опадів. Денна температура повітря складатиме +6°С, нічна +10°С. Вітер змінних напрямків 4 м/с.

Раніше повідомлялося, що в Україні оголошено штормове попередження на 26-27 листопада.