Рятувальники провели комплекс заходів з ліквідації наслідків обстрілу у місті Добропілля. Про це повідомляють у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області.

«Напередодні ворог завдав удару по центру міста Добропілля, поціливши двома ракетами у складську будівлю. Внаслідок влучання виникла пожежа та уламки розлетілися на сотні метрів по прилеглому приватному житловому сектору», – йдеться в повідомленні.

Для координації дій рятувальників було розгорнуто оперативний штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Для гасіння пожежі залучався тактичний робот Magirus Wolf С1, який дозволив подавали вогнегасну речовину з безпечної відстані.

«На місці події уламком було пошкоджено санітарний автомобіль приданого медичного розрахунку ГУ ДСНС у Кіровоградській області, особовий склад не постраждав», – повідомляють у ДСНС.

Інспекторський склад провів обхід прилеглих житлових будинків для виявлення постраждалих. Фахівці ДСНС також нагадали місцевим мешканцям порядок дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Також за зверненням громадян піротехнічні розрахунки вилучили залишки ВНП для подальшого знищення.

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що минулого тижня російські війська обстріляли Добропілля.