Селидове вже півтора року живе без газу, тому минулої зими тут не було централізованого опалення. Але цього року до опалювального сезону в громаді готуються. Про це повідомив заступник селидівського міського голови з питань ЖКГ Олександр Бояринцев.

«Обласна військова адміністрація, департамент ЖКГ та «Теплокомуненерго» замовили встановлення модульних вугільних котеленью. Вони будуть розташовані на території діючих котелень з підключенням до їх систем, насосів та резервуарів для подачі тепла. Задача міської військової адміністрації – підготувати до кінця року житловий фонд до подачі тепла в багатоповерхові будинки», – пояснює Олександр Бояринцев.

Комунальники вже почали заповнювати водою тепломережі в будинках.

«Ми набрали бригаду, яка займається перевіркою підвальних приміщень. Будемо наповнювати водою внутрішньобудинкові системи опалення», – розповідає заступник директора КП «Комунальник» Олег Шинкарев. 

За його словами, бригада одна, і після зими без опалення в неї великий обсяг роботи. Потрібно заповнити водою мережі 179 будинків в Селидовому та 30 – в Українську.

У тих будинках, де є свої свердловини, роблять так, аби з них можна було підживлювати систему опалення. Бригада комунальників розпочала працювати з тепловими мережами 1 листопада. Поступово вони побувають у кожному будинку Селидового та Українська.

Детальніше про встановлення модульних котелень в Селидівській громаді – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше Pokrovsk.news повідомляв, що минулого тижня Селидове потрапило під ворожий обстріл