У Покровській громаді запущені всі котельні, збоїв в їх роботі немає. Про це повідомив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

«Хочу пригадати, що Покровська громада розпочала опалювальний сезон ще 16 жовтня, коли були запущені в роботу котельні, які опалюють медичні заклади. А сьогодні відбувся запуск усіх котелень, які забезпечують опаленням усіх мешканців нашої громади – там, де є централізоване теплопостачання. Станом на зараз котельні працюють в технологічному, робочому режимі, усе добре», – повідомив Олексій Стебель.

Він також зазначив, що слід почекати, перш ніж потеплішають батареї в квартирах.

«Щодо холодних батарей, прошу громадян дочекатися, поки прогріється теплоносій. Тому що, наприклад, в системі 14-ї котельні 1500 тонн води. Щоб її нагріти, потрібен деякий час», – зазначив Олексій Стебель.

Вмикають опалення і в сусідньому Мирнограді. Про це повідомили у Мирноградській МВА.

«У Мирнограді розпочався опалювальний сезон. Станом на 1 листопада  всі системи заповнені», – йдеться у повідомленні.

Так, з 10.30 до 10.45 були розпалені котельня 94 в районі 5/6, котельня «Західна» та котельня 40. З 11.45 до 12.25 запрацювали котельня №3 в мікрорайоні «Молодіжний», а також котельні мікрорайону «Світлий» та ВГРЗ.

Раніше повідомлялося, що при теплій погоді вдень котельні Покровська планують не вмикати на повну потужність, а топити сильніше вночі.