У Покровській громаді триває підготовка до опалювального сезону. З огляду на те, якою важкою для мешканців селища динзаводу була минула зима, комунальники приділяють велику увагу котельні №14, що опалює селище. Про це повідомляють у Покровській міській військовій адміністрації.

За словами директора КП «Покровськтепломережа» Дмитра Гордієнка, у цій котельні, окрім ремонту економайзера, заміни старих труб, вже відремонтовано один котел. Ще два котла, які є резервними, зараз на стадії ремонту.

«Ведеться монтаж системи аварійної циркуляції теплоносія на випадок блекаутів, підключаються генератори. Щоб мінімізувати пускові навантаження і електроспоживання, зараз ведеться закупівля частотних перетворювачів», – повідомив Дмитро Гордієнко.

Крім того, в селищі динасового заводу вже замінено 1,5 кілометра тепломереж. Зараз ведуться роботи з заміни основної магістральної теплової мережі.

«Планові роботи з підготовки об'єктів теплопостачання до роботи в осінньо-зимовий період проводяться на всіх котельнях Покровської громади відповідно до планів капітального і поточного ремонтів та з урахуванням досвіду минулорічного опалювального сезону», – зауважив заступник начальника Покровської МВА Олексій Стебель.

Детальніше про підготовку до опалювального сезону в селищі динзаводу – в сюжеті ТК «Орбіта».

Раніше повідомлялося, що в Селидовому планують встановити модульні котельні для опалення багатоквартирних будинків.