У Селидовому так і не відновлено газопостачання, втім до опалювального сезону в громаді готуються. Про це повідомив начальник Селидівської міської військової адміністрації Анатолій Немченко.

«Теплокомуненерго» та департамент ЖКХ обласної військової адміністрації активно працюють над тим, щоб поставити для міст Селидове та Українськ модульні котельні, які будуть надавати послуги з теплопостачання», – зазначив Анатолій Немченко.

За його словами, модульними котельнями планують опалювати багатоквартирні будинки. П’ять встановлять у самому Селидовому, ще дві – в Українську. Котельні будуть працювати на твердому паливі. Їх заплановано встановити поруч з існуючими котельнями, адже так буде простіше підключитися до теплових та водопровідних мереж.

Після тривалої перерви в місті з’явилася й централізована подача води. Тепер за графіком, у тестовому режимі, вода йде в Селидовому, Вишневому та селі Петрівка. Таку можливість дала розконсервація чотирьох артезіанських свердловин.

«Звідти насосами качаємо в резервуари насосної станції, а далі вже йде розподілення по місту», – розповідає начальник дільниці Селидівського ПУВКХ Андрій Аракєлян.

Вода йде тільки ввечері – з шостої до десятої. Для водозабезпечення Українська та Цукуриного працюють над розконсервацією додаткових свердловин.

Детальніше про життя в Селидівській громаді – в сюжеті ТК «Орбіта».